Loading...
Constructie acvarii 2017-10-16T05:46:16+00:00

CONSTRUCTIA UNUI ACVARIU IN 4 PASI

proiect acvariu

Proiectarea unui acvariu este foarte importanta deoarece puteti vedea acvariul finalizat, inainte de a investi in el. Vazandu-l in imagini la locul stabilit, puteti aprecia daca este ceea ce va doriti si sa faceti modificarile dorite. Au fost situatii in care clientii nostri au realizat ca dimensiunile acvariului nu se imbina placut cu mobilierul din camera.

Nu riscati nimic, intrucat previzualizarea acvariului la locul dorit nu va costa niciun leu 🙂

Suna acum
Trimite email
lipire acvariu cu silicon

Constructia unui acvariu incepe dupa ce am stabilit toate detaliile si ati achitat avansul. In general, constructia se realizeaza in doua saptamani insa, in functie de complexitatea proiectului, timpul de executie poate varia. Constructia nu depinde numai de timpul efectiv de lucru asupra lui, ci si a timpului de asteptare, intrucat folosim silicon cu durata de viata foarte lunga, care necesita o uscare indelungata. Dupa uscarea completa ne asiguram ca nu exista scurgeri, moment in care pregatim acvariul pentru transport.

Suna acum
Trimite email
transport si amplasare acvariu

Una dintre cele mai delicate operatiuni, dupa constructia acvariului, este amplasarea acestuia la locul dorit. Transportul acvariului trebuie realizat cu mare atentie cat si manipularea pana la punctul 0, moment in care putem rasufla usurati.

Au fost cazuri cand clientul a dorit, cu surse proprii, sa duca singur acvariul de la masina in locul de amplasare, iar intr-o clipa de neatentie toata munca a fost compromisa datorita atingerii acvariului de tocul unei usi. A meritat, credeti?

Suna acum
Trimite email
pesti exotici acvariu

Chiar daca aveti acvariul montat pe pozitie, impreuna cu toate echipamentele necesare, inca nu va puteti bucura de frumusetea lui. Ca sa poata gazdui pesti, trebuie adaugate solutii speciale si lasate sa actioneze timp de doua saptamani in apa din acvariu. Pestii traiesc intr-un mediu special, cu bacterii si sunt multi alti parametrii pe care trebuie sa ii stabilizam inainte de popularea acvariului. Aveti putina rabdare pentru ca merita 🙂

Suna acum
Trimite email
COMANDA ACUM UN ACVARIU!

TIPURI DE

ACVARII LA COMANDA

acvarii cu pesti de vanzare

ACVARII ORNAMENTALE CU APA DULCE

Construim acvarii cu pesti de diferite dimensiuni in functie de preferintele clientului, acvarii foarte aspectuase si rezistente in timp, cu destinatie ideala in casa, biroul sau restaurantul dumneavoastra. Gasim solutii optime pentru ca acvariul sa fie bine filtrat si iluminat, automatizat pe cat de mult posibil astfel incat sa nu va preocupe.

Comanda acum
acvarii marine de vanzare

ACVARII ORNAMENTALE MARINE

Acvariile marine sunt cele mai deosebite dintre acvariile cu scop ornamental.
Vom recrea mediul subacvatic din ocean, impactul vizual fiind unic datorita coralilor si speciilor de pesti viu colorati, foarte aspectuosi si diferiti de pestii ornamentali cu care suntem obisnuiti, toate acestea fiind puse in valoare de o lampa cu lumina speciala.

Comanda acum
Acvarii vanzare peste viu

ACVARII COMERCIALE VANZARE PESTE

Acvarii pe care le construim cu scopul de a fi utilizate in cadrul magazinelor de tip supermarket sau hypermarket, pentru vanzarea pestelui viu. Deoarece siguranta primeaza folosim materiale de cea mai buna calitate, sticla securizata de pana la 34 mm grosime si construim stative din inox pentru un aspect deosebit si o rezistenta garantata in timp.

Comanda acum
CERE O OFERTA DE PRET. NU TE COSTA NIMIC!

Iti doresti un Acvariu?

SPUNE-NE LA CE TE-AI GANDIT IAR NOI NE OCUPAM DE RESTUL!

Contacteaza-ne